Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Video με σχεδόν 2 ώρες gameplay από το Ashes of Creation

Η Intrepid Studios δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που διαρκεί μια ώρα και σαράντα πέντε λεπτά με gameplay από το Ashes of Creation. Όπως σημειώνει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, πρόκειται για υλικό από το pre-alpha build του παιχνιδιού, οπότε μπορεί κανείς να προσέξει διάφορα bugs. Επίσης, καθώς ο βασικότερος στόχος των developers αυτήν τη στιγμή είναι οι δοκιμές των core systems του παιχνιδιού και η λειτουργικότητά τους, ο τίτλος φαίνεται αρκετά απροετοίμαστος και μη βελτιστοποιημένος.

Το Ashes of Creation είναι ένα επερχόμενο PC MMORPG με έναν "high fantasy" ανοιχτό κόσμο που υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες διάφορες επιλογές και μεγάλες κοινότητες. Οι ίδιοι οι παίκτες θα αλλάξουν τη μορφή του κόσμου του τίτλου μέσα από dynamic quests, πολιορκίες κάστρων και τα Node και player housing systems. Θα περιέχει PvE, PvP και θα δίνει τη δυνατότητα για crafting, looting και trading.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*